Nippulisenssi

Lisenssien ja Skipassien nippumaksu

Sporttirekisterin nippulisenssitoiminto mahdollistaa useampien lisenssien ja/tai Skipassien hankkimisen yhdellä kertaa. Tällöin lisensseistä saa koontilaskun, jolla kaikki hankitut lisenssit voi maksaa kerralla. Toiminnon käyttäminen on tarkoitettu seuroille ja siihen tarvitaan erillinen käyttäjätunnus. Käyttäjätunnus ja salasana voidaan toimittaa vain sähköpostitse!

Henkilöiltä, joille tunnus annetaan, edellytetään kytköstä ko. seuraan. Tunnukset saa kahdeksi kaudeksi kerrallaan, joten kaudelle 2016 - 2017 annettavat tunnukset ovat voimassa 30.9.2018 saakka. Käyttäjätunnus on henkilökohtainen ja näin henkilö, jolle tunnus annetaan, sitoutuu vastaamaan käyttäjätunnuksellaan tehtyjen tietojen oikeellisuudesta. Tunnusta ei saa luovuttaa eteenpäin.

Tunnusten päivittäminen (voimassaolon jatkaminen) käy sujuvimmin puhelimitse eli ei tarvitse täyttää ja lähettää lomaketta uudestaan. Maastohiihtoseurojen sekä mäkihypyn ja yhdistetyn tunnukset uusii Larissa Erola, 040 744 7741 ja alppiseurojen tunnukset Minna Karhu, 0440 211 024.

Tästä linkistä pääset kirjautumaan Sporttirekisteriin: https://rekisteri.sportti.fi/
Sporttirekisterin rekisteriseloste

Sporttirekisterin nippulisenssin käyttöohjeet löytyvät käyttäjätunnuksen tilauslomakkeen alta.

Käyttäjätunnuksen voi tilata tästä:

 

Ladattavat tiedostot: