Lumilajit liikuttavat

Lumilajit Liikuttavat on Suomen Hiihtoliiton ja Suomen Ampumahiihtoliiton yhteinen hanke, jonka tavoitteena on liikuttaa perheitä ja erityisesti lapsia monipuolisesti lumella uusin tavoin sekä kehittää eri lajien seurojen välistä yhteistyötä ja kouluyhteistyötä.

Lumilajit Liikuttavat -hanke koostuu pilottipaikkakunnilla tehtävästä työstä ja kokeiluista, lasten tapahtumista sekä materiaalien uusimisesta. 

Lumilajit Liikuttavat -hankkeeseen on valittu ensimmäisen hankekauden seurat, jotka toteuttavat omalla paikkakunnallaan lajienvälistä yhteistyötä eri tavoin. 
Yhteistyömuotoja ovat erilaiset tapahtumat sekä lumilajikoulut. Hankepaikkakunnat ovat Hämeenlinna, Oulu, Kuopio, Jyväskylä, Vantaa ja Taivalkoski. 

Lumilajit Liikuttavat -hankkeen laaja-alaista toimintaa ovat mahdollistamassa Opetus- ja kulttuuriministeriö, Karhu (Startex Oy) sekä mäkihypyn ja yhdistetyn pitkäaikainen kumppani LIDL Suomi ky. 

Lisätietoja: 
Sini Savolainen 
sini.savolainen@hiihtoliitto.fi 
040 539 9486

                       

 

  • Lumilajit Liikuttavat -hanke jakaa lumiriemua lapsille - mukana uusia seuroja ympäri Suomen - ePressi bit.ly/2dRRocS October 25 10:52 am
  • RT @JonasNordstroem: Hiihtolajien MM-joukkueet esillä Sanomatalossa. Mukana myös maskotti Tuisku #roadtolahti #lahti2017 #tuiskuseikkailee… October 4 8:10 pm
  • Reipas ja lumilajeihin innostava Tuisku kiinnostaa lapsia ja aikuisia.Eikö @TuomasKyr? #tuiskuseikkailee… twitter.com/i/web/status/7… October 4 7:57 pm
  • Meidän Tuiskun ensiesiintyminen! #tuiskuseikkailee facebook.com/events/1602604… October 3 12:35 pm