Lumilajit liikuttavat

Lumilajit Liikuttavat on Suomen Hiihtoliiton ja Suomen Ampumahiihtoliiton yhteinen hanke, jonka tavoitteena on liikuttaa perheitä ja erityisesti lapsia monipuolisesti lumella uusin tavoin sekä kehittää eri lajien seurojen välistä yhteistyötä ja kouluyhteistyötä.

Lumilajit Liikuttavat -hanke koostuu pilottipaikkakunnilla tehtävästä työstä ja kokeiluista, lasten tapahtumista sekä materiaalien uusimisesta. 

Lumilajit Liikuttavat -hankkeeseen on valittu ensimmäisen hankekauden seurat, jotka toteuttavat omalla paikkakunnallaan lajienvälistä yhteistyötä eri tavoin. 
Yhteistyömuotoja ovat erilaiset tapahtumat sekä lumilajikoulut. Hankepaikkakunnat ovat Hämeenlinna, Oulu, Kuopio, Jyväskylä, Vantaa ja Taivalkoski. 

Lumilajit Liikuttavat -hankkeen laaja-alaista toimintaa ovat mahdollistamassa Opetus- ja kulttuuriministeriö, Karhu (Startex Oy) sekä mäkihypyn ja yhdistetyn pitkäaikainen kumppani LIDL Suomi ky. 

Lisätietoja: 
Sini Savolainen 
sini.savolainen@hiihtoliitto.fi 
040 539 9486

                       

 

  • RT @FISSnowKidz: The name says it all: "Kidz Snowfun Tour" in #Helsinki! snowkidz.com/en/service/Fin… https://t.co/CqCi1OFeNe November 30 4:06 pm
  • Lasten Lumipäiville halutaan yli 10 000 lasta: bit.ly/2gsOqeR November 25 9:13 am
  • Audi Suomen maastohiihdon uudeksi pääyhteistyökumppaniksi - Yhteistyö ulottuu myös Lasten Lumipäivät -kiertueelle: hiihtoliitto.fi/uutiset/audi-s… November 24 3:27 pm
  • #TuiskuSeikkailee, seikkaile sinäkin! Osallistu arvontaan osoitteessa unelmienhiihtoloma.fi ja voita loma @LaplandHotels -kohteeseen! November 22 6:15 am