Uutisen päiväys

12.8.2008← Takaisin

Lisätietoa Maastohiihtovaliokunnan jäsenten valinnasta kaudelle 2009 – 2010

  Maastohiihtovaliokunnan valinnasta lähtenyt tiedote on nostanut esiin muutamia lisäkysymyksiä, joihin tässä tarkennuksia.
  Ehdollepanotoimikunta on pyytänyt esityksiä henkilöistä, mutta seurakokouksessa 11.10. Vuokatissa myös yksittäisillä seuroilla on luonnollisesti mahdollista esittää omia ehdokkaitaan valiokunnan jäseniksi.
  Maastohiihtovaliokunnan valinta tapahtuu seurakokouksessa, seurojen nimeämien edustajien suorittamana.
  Ehdollepanotoimikunnan tehtävänä on siis ottaa vastaan ehdotuksia ja tehdä oma esityksensä MHVK:n jäsenistä. Tämän lisäksi itse kokouksessa voi tehdä kokonaan uusia esityksiä. Kaikkien esitysten pohjalta seurakokous tekee MHVK:n valinnan ja ehdollepanotoimikunnan esitys on vain yksi esitys valiokunnan kokoonpanoksi.
  Koska menettelytapa on uusi - ensimmäisen kerran seurakokous tekee valinnan - kannattaa olla aktiivinen ja muistaa, että olemalla mukana HiihtoSuomessa ja edustamalla seuraansa valtakirjalla voi olla vaikuttamassa asiaan!

  Lue lisää maastohiihtovaliokunnan tehtävästä ja roolista : http://www.hiihtoliitto.fi/maastohiihto/materiaalisalkku/saanot_ja_td-asiat/ (maastohiihdon toimielinten johtosääntö)

  Sirpa Korkatti
  ehdollepanotoimikunnan puheenjohtaja
  p. 044 276 7270