Uutisen päiväys

27.5.2019← Takaisin

Mäkihypyn ja yhdistetyn kesätapahtumat - leirit ja kilpailut

  Mäkihypyn ja yhdistetyn alueleirejä järjestetään kesäkaudella neljällä eri paikkakunnalla – Vuokatissa, Kuopiossa, Jyväskylän seudulla ja Lahdessa. Leirien yhteydessä järjestetään kilpailuja, joissa muun muassa paluun tekee vuosien tauon jälkeen Keski-Suomen Mäkiviikko.

  Kesämäkihyppykauden avaus tapahtuu Vuokatissa viime vuosien tapaan heti kesäkuun alussa 3.-6.6.2019. Vuokatin mäkiviikko tarjoaa runsaan hyppäämisen lisäksi mäkihypyn oheisharjoituksia, fyysiset testit, luennon nykymäkihypyn vaatimuksista sekä muuta mukavaa yhdessäoloa. Leirin tarkemmat tiedot löytyvät täältä.

  Kesäkuun viimeisenä viikonloppuna 28.-30.6. järjestetään Polku ylös ja lentoon -lajitapahtuman. Kyseessä on yhteinen tapahtuma ja harjoitusleiri koko lajiyhteisölle, junioreista maajoukkueurheilijoihin, huoltajista valmentajiin ja taustajoukoista tuomareihin. Ohjelma koostuu useista lajiin ja harjoitteluun liittyvistä esityksistä sekä harjoituksista, joissa esitysten sisältöjä tulkataan ja käännetään käytännön toimenpiteiksi. Junioreille ja urheilijoille kyseessä on siis treenileiri, jossa harjoitteluun pureudutaan vieläkin syvemmin. Tapahtuman tarkemmat tiedot löytyvät täältä.

  Heinäkuun kohokohtana järjestetään kolmen osakilpailun minikiertue Lahdessa ja Kuopiossa. Lahdessa järjestetään yksi kilpailu 26.7. ja Kuopiossa kaksi 27.-28.7.2019. Sarjoina yleinen ja nuoremmat. Kilpailukutsuista tarkemmat tiedot. Samana ajankohtana kilpaillaan perinteinen Lieksan Vaskiyhdistetty 27.7.2019.

  Keski-Suomen Mäkiviikko on vuorossa elokuun lopussa 23.-25.8.2019. Alueleirin teemana on kilpailuihin valmistautuminen ja kilpailut. Tuolloin kilpaillaankin kolmella eri paikkakunnalla – Saarijärvellä, Jyväskylässä ja Jämsänkoskella.

  Syyskuussa kilpaillaan Tampereella mäkihypyssä ja yhdistetyssä. Siilinjärvellä järjestetään Jaskan muovimäkikisat ja kuun lopussa on kesä SM-kilpailut Kuopiossa.

  Kesäkauden viimeiset kisat pidetään Lahdessa 5.10.2019 alueleirin yhteydessä.  

  Alueleireistä lisää tietoa täältä

  Kilpailukalenteri löytyy kokonaisuudessaan täältä