Uutisen päiväys

20.1.2014← Takaisin

Vuokatin urheiluopisto hakee huoltopäällikköä

  Vuokatin Urheiluopisto on hiihtolajien johtava koulutuskeskus Suomessa, monipuolinen perhelomakohde sekä kansainvälisesti arvostettu pohjoismaisten hiihtolajien valmennuskeskus. Toimintamme voimakkaasti kehittyvän Vuokatin matkailualueen ytimessä antaa suuria mahdollisuuksia myös Vuokatin Urheiluopiston jatkuvalle kehittymiselle.

  Etsimme sinua HUOLTOPÄÄLLIKKÖ

  Huolehtimaan kiinteistöjen kunnossapidosta, huollosta sekä korjausrakentamisen ja uudelleenrakentamisen tehtävistä. Vastaat suorituspaikkojen kunnossapidon ja huollon toiminnasta. Kuulut laajennettuun johtoryhmään ja toimit tulosvastuullisen yksikön esimiehenä. Työskentelet myös sujuvasti monitahoisten sidosryhmien parissa. Sinulla on työhön soveltuva korkeakoulututkinto sekä aiempaa työ- ja esimieskokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Olet vastuuntuntoinen ja helposti lähestyttävä, päätöksenteko ei ole sinulle vieras asia.

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn Vuokatin johtavassa liikuntamatkailualan keskuksessa, kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuoliset henkilöstöedut.

  Kiinnostuitko? Täytä hakemus osoitteessa www.opteam.fi viimeistään 2.2.2014 mennessä.

  Lisätietoja tehtävästä antaa: Myyntipäällikkö Janne-Pekka Pesonen, 050 322 3278, janne-pekka.pesonen@opteam.fi

   Ladattavat tiedostot: