Uutisen päiväys

4.11.2016← Takaisin

Pohti SkiTeamin Kauko Tikkanen ehdolla vuoden seuratoimijaksi

Vuoden Vaikuttavimman Seuratoimijan valinta on käsillä. Tänäkin vuonna kuusi esimerkillistä seuratoimijaa ovat mukana äänestyksen loppusuoralla.

Kuuden kärkeen tänä vuonna tiensä ovat raivanneet frisbeegolfin parista Ville Nevalainen, jalkapallosta Petteri Neuvonen, karatesta Maija Laaksonen, salibandystä Janne Levälampi, voimistelusta Janina Mäkinen sekä hiihdosta Kauko Tikkanen.

Kauko Tikkanen on pitkäaikainen hiihdon vaikuttaja sekä fani. Hän toimii kotipaikkakunnallaan Pyhäjärvellä Pohti SkiTeamin managerina. Hän on tehnyt töitä seuran hyväksi kelloa katsomatta jo vuosien ajan.

Tikkanen on ollut rakentamassa Pyhäjärven Honkavuoresta kansallisesti merkittävää murtomaahiihtokeskusta. Honkavuoressa ollaan viimeisten vuosien aikana nähty sekä hiihdon SM-kilpailuja että Suomen Cupin osakilpailuja.

Hän on saanut kuntalaiset innostumaan talkootoiminnasta ja Tikkasen talkoojoukkojen ansiosta kilpailuita on pystytty järjestämään Pyhäjärvellä

Vakuuttavin Seuratoimija 2016 -äänestysaika loppuu 21. marraskuuta. Äänestä sitä ennen suosikkiasi. Samalla pääset osallistumaan urheilugaalalippujen arvontaan. Äänestämään pääset linkistä: https://storage.googleapis.com/apps.myzef.com/resources/valo/1s39gi/index.html 

Vakuuttavin Seuratoimija julkistetaan 3. joulukuuta YK:n vapaaehtoistoiminnan päivänä. Palkinnoksi kolme eniten ääniä kerännyttä toimijaa saavat omaan seuraan vietäväksi 1200 euron, 800 euron sekä 500 euron arvoiset stipendit.

Kampanjaa järjestämässä ovat VALO yhteistyössä Osuuspankin kanssa.