Uutisen päiväys

13.4.2016← Takaisin

Seurat: esittäkää jäseniä lajiryhmien johtoryhmiin

  Hyvä maastohiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn seuraväki!

  Kokoonnumme Vierumäelle Hiihtoliiton uusien toimintasääntöjen mukaisille seuraneuvottelupäiville 27. - 28.5.2016. Yhtenä keskusteltavana asiana on maastohiihdon sekä mäkihypyn ja yhdistetyn johtoryhmien jäsenvalinnat. Uusien sääntöjen mukaan Hiihtoliiton johtokunta nimittää johtoryhmien jäsenet seuroja kuultuaan. Seuraneuvottelupäivät on nyt se foorumi, jossa seuroja kuullaan!

  Lajiryhmien johtoryhmät ohjaavat, tukevat ja kehittävät operatiivista urheilutoimintaa hyväksytyn toimintasuunnitelman ja budjetin puitteissa. Johtoryhmätyöskentelystä voi lukea lisää Suomen Hiihtoliiton lajiryhmien johtoryhmien johtosäännöstä.

  Helpottaaksemme seurojen työtä ja valmistautumista olemme laatineet nettilomakkeen, jolla ehdokkaita voi esittää. Lomake löytyy täältä. Esityksiä voi tehdä 15.5.2016 saakka.

  Korostan, että seuroja kuullaan, mutta päätösvalta asiassa on Hiihtoliiton johtokunnalla. Johtoryhmiin valitaan 4 - 6 jäsentä puheenjohtajan lisäksi. Maastohiihdossa puheenjohtajana toimii Markku Haapasalmi ja mäkihypyssä ja yhdistetyssä Lauri Kettunen.

  Tervetuloa seuraneuvottelupäiville ja tehkääpä hyviä ehdotuksia johtoryhmien jäseniksi!

  Heikki Hämäläinen
  Liittovaltuuston puheenjohtaja