Uutisen päiväys

21.4.2016← Takaisin

Vielä ehtii hakea Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian yläkoululeiritykseen Vuokattiin

    Nyt nuorilla maastohiihtäjillä on mahdollisuus osallistua hiihtoleireille ilman, että tarvitsee olla pois koulusta. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia järjestää yläkoululeiritystä kaudelle 2016 - 2017 siten, että urheilija majoittuu ja tekee harjoitukset Vuokatin Urheiluopistolla sekä käy iltapäivällä koulua Tenetin yläkoulussa. Yläkoululeiritys on ensimmäinen vaihe Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian urheilijanpolulla ja sen luonnolliseksi jatkoksi tulee Sotkamon urheilulukio. Leiritys on saanut suuren suosion ja kysynnän lisäännyttyä olemme lisänneet leirityksen määrää ja tarjoamme mahdollisuuden myös 7. luokkalaisille. Leirejä on yhteensä 4 – 5 viikkoa riippuen ikäluokasta. Haku 29.4.2016 mennessä.

    Leirit ovat kestoltaan kuuden vuorokauden mittaisia. Ne alkavat sunnuntaina ja päättyvät lauantaina. Leirien valmennuksesta vastaavat Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmentajat ja harjoittelu on suunnattu erityisesti yläkouluikäisille. Kouluasioiden järjestämisestä urheilijan oman koulun opettajien kanssa sopii Tenetin yläkoulun yhdysopettaja.
    Leiritykseen valitaan 60 maastohiihtäjää hakemusten perusteella. Hakijoiden tulee olla ensi lukuvuonna 7. – 9. luokan oppilaita eli vuosina 2001 - 2003 syntyneitä urheilijoita. Valitut urheilijat jaetaan kuuteen ryhmään, jokaiseen tulee 10 maastohiihtäjää. Ryhmät leireilevät kouluviikoilla eri aikaan, kesäleiri on kaikille ryhmille yhteinen. Ryhmään valinta edellyttää sitoutumista osallistua kaikille leireille.

    Lue tiedotteesta tarkemmin hakuohjeet.