Uutisen päiväys

2.4.2015← Takaisin

Maastohiihdon seuratiedote 2.4.2015

  SM- ja FIS-kisojen hakeminen
  Kauden 2015 - 2016 FIS-kisat sekä vuoden 2017 SM-kisat ja Hopeasompa-loppukilpailu tulee anoa 30.4.2015 mennessä. Hakulomakkeet ja lisätietoa löytyy täältä: http://www.hiihtoliitto.fi/maastohiihto/seuratoiminta/kilpailujen-anominen/ 

  Kansallisten kilpailujen hakeminen kaudelle 2015 – 2016
  Kansallisten kilpailujen haku toteutetaan tänä vuonna kesällä, kun FIS-kalenteri on varmistunut. Haku päättyy 15.8.2015. Asiasta tiedotetaan vielä erikseen.

  Rullahiihtokilpailut
  Ilmoitattehan keväällä, kesällä ja syksyllä järjestämistänne rullahiihtokilpailuista Eeva Käyhkölle, eeva@hiihtoliitto.fi, niin Eeva laittaa kisat hiihtokalenteriin.


  Kilpailuratojen homologointi
  Maastohiihdon olosuhderyhmä haluaa muistuttaa, että kilpailureittien homologoinnin suhteen kannattaa olla nyt aktiivinen, sillä FIS:n homologointimaksut saattavat nousta tulevana syksynä.FIS-kalenteriin merkittyjä kisoja, mukaan lukien SM-kilpailut, saa järjestää ainoastaan homologoiduilla eli tietyt vaatimukset täyttävillä radoilla. Homologointipyynnöt lähetetään: larissa.erola@hiihtoliitto.fi


  Seuraluokittelu
  Seuraluokittelu on maastohiihdon virallinen tilastointijärjestelmä, jolla arvioidaan seurojen ja piirien toimintaa. Seuraluokittelupisteitä jaetaan nuorisotoiminnasta, huippu-urheilusta ja harrastehiihtotoiminnasta. Tulokset kerätään maastohiihdon järjestelmästä sekä seurakyselyllä toimintakaudelta 1.5. - 30.4. Kilpailujen järjestämisestä jaetaan seuroille pisteitä, jos hiihtokilpailujen tulokset on toimitettu liittoon (webmaster@hiihtoliitto.fi) oikeassa muodossa.

  Seuraluokittelupisteiden perusteella palkitaan parhaat seurat sekä eniten toimintaansa parantaneet seurat kevään liittovaltuuston kokouksessa Nokialla 22. – 23.5.2015.

  Seurakysely ja luokitteluohjeet löytyvät täältä: http://www.hiihtoliitto.fi.pwire.fi/maastohiihto/seuratoiminta/seuraluokittelu/
  Seurakyselyyn tulee vastata 24.4. mennessä ja kilpailutulokset tulee toimittaa 30.4. mennessä.


  Tuplaturva-vakuutus
  Olemalla mukana Valon Tuplaturva -sopimuksessa Hiihtoliitto takaa seuroilleen Tuplaturvan toiminnanvastuuvakuutuksen sekä vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutuksen. Tuplaturva-vakuutukseen sisältyvän vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutuksen ehdot ovat muuttuneet - Tuplaturva koskee nyt kaikenikäisiä vapaaehtoistyöntekijöitä!

  Vakuutus kattaa liiton, piirien ja alueiden sekä jäsenseurojen toimeksiannosta tapahtuvat vapaaehtoistoiminnot sekä näihin liittyvät välittömät matkat.
  Lue lisää: http://www.sport.fi/valo/jasenjarjestopalvelut/vakuutukset-ja-sopimukset/tuplaturva

  Sopimukset musiikin julkisesta esittämisestä
  Valo, Gramex ja Teosto ovat sopineet keskitetysti Valoon kuuluvien järjestöjen musiikinkäyttöluvista vuosille 2015 – 2016. Sopimukset mahdollistavat musiikin esittämisen urheilu- ja liikuntatoiminnassa sekä näihin liittyvissä oheistapahtumissa. Sopimukset koskevat myös piirejä ja seuroja.

  Lue lisää: http://www.sport.fi/valo/jasenjarjestopalvelut/vakuutukset-ja-sopimukset/musiikin-julkinen-esittaminen


  Lisää ajankohtaisia asioita löytyy Hiihtoliiton maastohiihdon sivuilta: http://www.hiihtoliitto.fi/maastohiihto/