Uutisen päiväys

23.1.2019← Takaisin

Alle 23-vuotiaiden 10km hiihdossa kova loppukiritaistelu - Eveliina Piippo hopealle

Nuorten MM-kisat jatkuivat Lahdessa U23-naisten 10km hiihdolla. Loppukiritaistelu käytiin Venäjän Mariya Istominan sekä Suomen Eveliina Piipon välillä. Tiukka kamppailu kääntyi lopulta kahden sekunnin erolla Istominan hyväksi. Kolmanneksi hiihti Norjan Tiril Udnes Weng +29.6.

"Se oli todella raskas ja tiukka kilpailu. Viimeisenä lähteminen oli selkeä etu minulle", päivän voittaja Istominakertoi kilpailustaan.

Suomelle kisojen kolmannen mitalin ottanu Eveliina Piippo oli tyytyväinen siihen että pystyi hiihtämään koko matkan kovaa.

"Taktiikkani oli mennä ensimmäinen kierros hitaampaa ja antaa kaikkeni toisella kierroksella. Aloitin kuitenkin melko lujaa, mutta minulla oli voimia pitää samaa vauhtia läpi koko kisan", Piippo kertoi.

Kisan muut suomalaiset olivat Rebecca Immonen (29.), Emmi Lämsä (31.) ja Anni Alakoski (46.)
Päivän toisiksi paras suomalainen Rebecca Immonen oli tyytyväinen päivän suoritukseensa.

"Oon mä ihan tyytyväinen, kun tunsi ton radan nii tiesi ettei saa lähtee liian kovaa ja koitin lähtee ihan maltilla. Ekan kiekan loppu ja vikan kiekan alku intoutui vähän liikaa, niin se anto vähän sitten takasin tuossa lopussa. Mutta oon ihan tyytyväinen", Immonen kommentoi kilpailuaan.

Tulokset

Suomalaisurheilijoiden kommentteja SoundCloudissa.

TOP3-urheilijoiden kommentit JWSC2019 SoundCloudissa

Nuorten MM-kisojen kuvapankki
Kuvien kreditit JWSC/kuvaaja