Uutisen päiväys

23.1.2019← Takaisin

Jules Lapierre ylivoimaiseen voittoon 15 kilometrin kisassa – Parttimaa parhaana suomalaisena 14:s

  Nuorten MM-kisoissa Lahdessa nähtiin miesten U23 kisassa ylivoimaa, kun Ranskan Jules Lapierre otti kultaa lähes puolen minuutin erolla hopealle hiihtäneeseen Tshekin Michael Novakiin. Lapierren jälkeen oli tiukempaa kun kolmanneksi hiihtänyt Venäjän Ivan Yakimushkin jäi hopeamitalista kahden kymmenyksen päähän.

  "Todella hyvä päivä minulle, olen hyvässä kunnossa. Olen todella iloinen. Pidän radasta, se on todella haastava", Lapierre sanoi.

  Hopeamitalisti Novak oli yllättynyt omasta kunnostaan ja kommentoi muistojaan Lahdesta.

  "Kunto oli melko hyvä tänään, en osannut odottaa sitä ollenkaan. Radat sopivat minulle täällä hyvin, osallistuin viime vuonna täällä maailmancupin osakilpailuun ja vuotta aikaisemmin MM-kisoihin", Novak kommentoi.

  Suomalaisista parhaiten kilpailussa sijoittui Aleksi Parttimaa joka oli lopputuloksissa 14:s. Päivän paras suomalainen oli tyytyväinen päivän kilpailuun.

  "Hyvältä tuntu, olihan se raskasta mutta se tiedettiin jo etukäteen, kun täällä on tutut ladut. Pääsi alusta asti heti vauhtiin ja pysty hyvin pitään vauhtia loppuun asti", Parttimaa kommentoi.

  Muiden suomalaisten sijoitukset kilpailussa oli 21. Markus Vuorela, 27. Juuso Tossavainen sekä 28. Verneri Suhonen.

  Tulokset

  Suomalaisurheilijoiden kommentteja SoundCloudissa.

  TOP3-urheilijoiden kommentit JWSC2019 SoundCloudissa

  Nuorten MM-kisojen kuvapankki
  Kuvien kreditit JWSC/kuvaaja