Uutisen päiväys

20.3.2007← Takaisin

Kalle Lassila jää pois Tukholman sprintistä

  Kalle Lassila jää flunssan vuoksi pois maastohiihdon maailmancupin kauden viimeisestä sprinttikilpailusta, joka hiihdetään keskiviikkona Tukholmassa.

  Sapporon MM-kisoissa sprintin 11:nneksi sijoittunut veteliläinen on sairastanut sitkeää flunssaa Japanista paluunsa jälkeen.

  Lassila kilpaili Sapporon jälkeen Lahdessa maailmancupissa (55:s), Tarvisiossa U23-sarjan MM-kisoissa (16:s) ja viime keskiviikkona Drammenissa maailmancupissa (28:s), mutta katsoi järkevämmäksi jättää Tukholman väliin.

  ”Heikko on olo. En varmaan enää tänä talvena hirveästi kilpaa hiihdä, kun ei ole Sapporon jälkeen yhtään kunnon treeniä pystynyt tekemään”, Lassila tuumi tiistaina ja suunnitteli lähinnä hiihtelyä Lapissa.

  Lassilan tilalle ei nimetä ketään, joten suomalaismiehiä kilpailee keskiviikkona vain kolme: Keijo Kurttila, Lauri Pyykönen ja Matias Strandvall.

  Suomen joukkue Tukholmassa kokonaisuudessaan:

  Miehet: Keijo Kurttila Kuusamon Erä-Veikot, Lauri Pyykönen Vantaan Hiihtoseura, Matias Strandvall IF VOM.
  Naiset: Virpi Kuitunen Kangasniemen Kalske, Mona-Liisa Malvalehto Ounasvaaran Hiihtoseura, Pirjo Manninen Ounasvaaran Hiihtoseura, Kirsi Perälä Korpilahden Martti, Aino-Kaisa Saarinen Joutsan Pommi.

  Aikataulu ”Royal Palace” Sprinttikilpailuun (ajat Suomen aikaa):
  Klo 18.00 Karsinta, naiset
  Klo 18.15 Karsinta, miehet
  Klo 20.30 Puolivälierät, naiset
  Klo 20.55 Puolivälierät, miehet
  Klo 21.20 Välierät, naiset
  Klo 21.30 Välierät, miehet
  Klo 21.40 B- ja A-finaalit, naiset
  Klo 21.55 B- ja A-finaalit, miehet