Uutisen päiväys

8.2.2007← Takaisin

Nuorten SM-hiihdoissa jaetaan palkintorahaa

    Kristiinankaupungissa 18.2.2007 kilpailtavassa N 20 10 km P sarjassa kolme parasta saavat mitalien lisäksi palkinnoksi valmennusstipendin.

    Jalasjärveläinen eläkkeellä oleva opettaja Erkki Raivio on lahjoittanut 2000 e palkintorahaa jaettavaksi sunnuntaina 18.2. N20 10 P sarjan kolmelle parhaalle siten, että voittaja saa 1000 e stipendin, kakkonen 600 e stipendin ja kolmas 400 e stipendin. Rahat on jo tallennettu SHL:n valmennusrahastoon odottamaan kolmen parhaan nimeä. Kisojen jälkeen nuo kolme parasta voivat nostaa palkintostipendiään urheilukulujaan vastaan SHL:n valmennusrahastosta. Lisäksi nimenomaan perinteinen hiihtotapa on aina ollut Erkki Raivion sydäntä lähellä.

    Erkki Raivio on pitkäaikainen hiihdon ystävä ja penkkiurheilija. Lahjoittaja on itse halunnut tukea nimenomaan nuoria naishiihtäjiä, jotka joutuvat pohtimaan opiskelun, urheilu-uran ja jopa perheen perustamisen yhteensovittamista mieshiihtäjiä enemmän. Erkki Raivio toivoo, että hänen lahjoituksensa on omalta pieneltä osaltaan auttamassa nuoria naishiihtäjiä jatkamaan omaa hiihtouraansa kohti huipputuloksia.