Uutisen päiväys

31.10.2006← Takaisin

Salpausselän Kisojen uusi ilme

Salpausselän Kisojen uusi ilme esiteltiin virallisesti viime viikonloppuna HiihtoSuomi –tapahtumassa Vuokatissa. Kisailme rakentuu viime vuoden tapaan teeman ”suomalainen legenda” ympärille.

Tulevan talven viestinnän ja ilmeen tavoitteena on välittää katsojille Salpausselälle ominaisia elementtejä. Viralliseen kisajulisteeseen on upotettu tällä kertaa mm. Selän hieno yleisö, Lahden kuulut hyppyrimäet sekä mäkilegenda Janne Ahonen.

Vuoden 2007 kisajuliste toivottaa erityisesti maastohiihtäjät jälleen tervetulleiksi Salpausselälle. Kisajulisteen keskiössä nähdään tiukkaa kamppailua J-mutkan alapuolella Pirjo Mannisen ja Ruotsin Anna Dahlbergin toimesta. Kisojen värimaailma on tutusti suomalainen – siis sinivalkoinen.

Painotuoreet kisaesitteet tuodaan kiinnostuneiden saataville Skiexpossa 3.-5.11. Marraskuun puolivälistä esitteitä voi noutaa mm. Lippupalvelun myyntipisteistä kautta maan.

82. Salpausselän Kisojen pääsyliput tulevat myyntiin keskiviikkona 1.11.2006. Kisaliput voi ostaa ennakkoon Lippupalvelun myyntipisteistä kautta maan. Liput voi ostaa myös Lippupalvelun verkkokaupasta tai puhelinmyynnistä. Lisätietoja lipunmyynnistä täältä.