Uutisen päiväys

19.1.2017← Takaisin

Nuorten SM-hiihtojen valmistelut aikataulussa

Lauantaina ja sunnuntaina kilpailtavien Nuorten SM-hiihtojen valmistelut ovat hyvällä mallilla ja edenneet aikataulussa. ”Odottavaisin ja luottavaisin mielin ollaan viikonlopun kilpailuja ajatellen, sillä tällä hetkellä valmistelut näyttävät hyvälle”, kertoi kilpailunjohtaja Eero Hakonen. 

Stadionpäällikkö Timo Kuorelahti kommentoi kisalatujen olevan hyvässä kunnossa. ”Sprinttilatu on ajettu, havutettu ja kaistoitettu tänään torstaina 19.1., eli lauantain kisalatuun pääsee jo tutustumaan. 5 km:n reittiin on tehty viimeiset lumetukset keskiviikkona ja sekin on valmiina reittiin tutustumista varten”, Kuorelahti kertoi. 

Kilpailuihin on tämän hetkisten tietojen mukaan ilmoittautunut yhteensä 718 hiihtäjää, lauantain sprintteihin 288 osallistujaa ja sunnuntain normaalimatkoille 430. Suurimman osallistujamäärän on kerännyt sprinttien M18 sarja, 98 hiihtäjää.

Viikonlopun keli vaikuttaa lupaavalta SM-hiihtoja ajatellen. Lauantain pieni pakkanen tarjoaa loistavat olosuhteet niin hiihtäjille kuin järjestäjillekin. Sunnuntaille keli tulee todennäköisesti lämpenemään nollan tuntumaan, mutta se ei tule vaikuttamaan kilpailujen läpiviemiseen. Kilpailuorganisaatio toivottaa hiihtokansan tervetulleeksi Äänekoskelle!