Krista Pärmäkoski ja Iivo Niskanen jatkoivat Suomen joukkueen kärkiniminä maastohiihdon maailmancupeissa

Krista Pärmäkoski sijoittui naisten maailmancupissa yhdeksänneksi. Pisteitä Pärmäkoski kerrytti 829 ja palkintopallille suomalaisurheilija nousi kolmesti, kaksi kertaa henkilökohtaisessa kilpailussa ja kerran joukkueviestissä. Lisäkai Trondheimin perinteisen hiihtotavan takaa-ajokilpailusta Pärmäkoski nappasi osuusaikojen kolmannen sijan. Pärmäkoskella oli mahdollisuudet suurempaankin pistepottiin kauden aikana, mutta suomalaisurheilija sairastui harmillisesti juuri ennen Tour de Skitä ja kiertueen isot pistepotit jäivät saavuttamatta.

Yhteensä yhdeksän suomalaisnaista saavutti maailmancupin pisteitä kuluneella kaudella. Naiset sijoittuivat maiden välisessä vertailussa 2421 pisteellään neljänneksi.

Maailmancupin kokonaistulokset | Distance Cup | Nations Cup

Iivo Niskanen oli miesten maailmancupin kokonaistuloksissa kuudes. Pisteitä Niskanen kerrytti 1221. Voittoja suomalaisurheilija saavutti kaksi, palkintopallille Niskanen nousi kaiken kaikkiaan viisi kertaa. Lisäksi Trondheimin takaa-ajossa Niskanen oli osuusaikojen toiseksi nopein. Distanssicupissa Niskanen oli kolmas, toiseen sijaan jäi eroa vain 24 pistettä.

Suomen miesten joukkue saavutti parhaan sijoituksen Nations Cupissa lähes 20 vuoteen. Virallisten tietojen mukaan Suomen joukkue ei ole olut Nations Cupissa TOP3-sijalla sitten vuoden 2001. Tänä vuonna miehet saavuttivat 2360 pisteellä kolmannen sijan.

11 suomalaismiestä hiihti kauden aikana maailmancupin pisteille. Isoimmista pistepoteista vastasivat Niskasen ohella Perttu Hyvärinen ja Ristomatti Hakola. Niskasen lisäksi palkintopallille kauden aikana nousivat myös Joni Mäki ja Ristomatti Hakola, jotka ottivat Planican parisprintistä kolmannen sijan.