Uutisen päiväys

4.11.2004← Takaisin

Lyö vetoa Janne Ahosen seuraavasta hypystä

Veikkaus on tuonut markkinoille aivan uudenlaisen viihteellisen vedonlyönnin, jossa kohteet avautuvat ja sulkeutuvat kilpailun edetessä.

Kohteilla on kiinteät kertoimet ja kaikki vedot ovat yksittäisvetoja. Näin päästään live-vetona veikkaamaan vaikkapa suomalaisen mäkihyppääjän seuraavaa suoritusta.

Tapahtumanaikainen vedonlyönti alkoi keskiviikkona 3. marraskuuta Nelosella esitetyn kansainvälisen jalkapallo-ottelun yhteydessä. Live-vedon ideana on veikata sitä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Pelata voi joko kisakatsomossa tai kotona television äärellä. Live-pelaaminen tapahtuu joko internetin välityksellä tai puhelimitse wapilla. Pelaamista varten pelaajalla tulee olla OnNet-pelitili, josta raha siirretään erilliseen ”pelikukkaroon”. Pelikukkarossa olevaa summaa voi käyttää Live-pelaamiseen. Pelivuorokauden aikana pelikukkaroon voi siirtää enintään 100 euroa ja Live-vedon suurimmaksi yksittäiseksi panokseksi on määritelty 20 euroa. Näin pyritään hillitsemään esimerkiksi perheen junioreiden ehkä liiankin innokkaaksi yltävää pelaamista.

Live-vedonlyöntiä on aluksi mahdollista pelata lähinnä eri pelien yhteydessä. Hiihtolajit ovat ensimmäisen kerran mukana, kun pelikohteena on MTV3:n kaikki Keski-Euroopan mäkiviikon kilpailut.