Uutisen päiväys

3.11.2004← Takaisin

Salpausselän kisojen pääsyliput ovat myynnissä

  Salpausselän Kisojen pääsyliput ovat myynnissä 1.11. lähtien Lahdessa Matkailukeskus Aleksilla (Aleksi 13) sekä kaikissa Lippupalvelun myyntipisteissä kautta maan.

  Lipputyypit ja hinnat ovat käytännössä samat kuin vuoden 2004 kisoissa. Aikuisten aluelippu maksaa 10 ja istumakatsomolippu 25 euroa. Lasten (6-12v.), eläkeläisten ja varusmiesten lippuhinnat ovat 5 ja 12 euroa. Opiskelijalippu kattaa kaikki kolme kilpailupäivää ja maksaa 10 euroa.  Lisätietoa lipunmyynnistä http://www.lippupalvelu.fi/, p. 0600-10-1800 (1,30 eur / min + pvm) 

  Tämän lisäksi Lahdessa myydään opiskelijoille ja koululaisille kisaippuja myöhemmin ilmoitettavissa myyntipaikoissa vuoden 2005 aikana.  VIP-liput, joita on myynnissä rajoitetusti, myydään LHS:n toimistolta. VIP-Klubi lippu sijaitsee Ravintola Voitossa ja sisältää mm. avoimen ruokabuffetin, 3 drinkkilppua sekä numeroidut klubikatsomot. VIP sijaitsee  yleisöteltan VIP-ravintolassa ja sisältää ruokailun lisäksi mm. pysäköinnin ja vip-isäntien palvelut.  Lisätietoa VIP-palveluista http://www.lahtiskigames.com/ tai 03-816 8402 /Jesse Kiuru.    

  SALPAUSSELÄN KISAT SKIEXPO-MESSUILLA 5.-7.11.2004 

  Enää ei tarvitse odottaa - talvi alkaa Skiexpo-messuilla Helsingin Messukeskuksessa tulevana viikonloppuna. Totuttuun tapaan Salpausselän Kisat osallistuu messuille yhdessä Finlandia-hiihdon kanssa.   Messuosastolla vierailee näillä näkymin LHS:n mäkimiehistä ainakin Tami Kiuru ja Akseli Kokkonen, jotka pääsevät mittamaan hyppykuntoaan Ski Jump 2004-pelissä yhdessä messuyleisön kanssa. Skiexpossa pääsee muistelemaan menneitä kisavuosia sekä luomaan katsetta vuoden 2005 juhlakisoihin. 

  Skiexpossa messuvieraille esitellään Salpausselän Kisojen lisäksi uusimmat välineuutuudet, talven muoti sekämielenkiintoisimmat matkailukohteet. Lisätietoa Skiexposta www.finnexpo.fi/skiexpo  

  JUHLAKISOJEN ILME SEKOITUS WANHAA JA UUTTA 

  Salpausselän Kisojen "uusi" ilme on mainostoimisto Taktumin käsialaa. Kisajulisteen on piirtänyt jälleen Sirpa Outinen. Viime vuosien tapaan kisajulisteesta voi poimia mielenkiintoisia tapahtumia menneiltä kisavuosilta veikeiden piirroshahmojen esittäminä. Vuoden 2005 kisajuliste, haitariesite sekä postikortti valmistuvat painotalosta torstaina, minkä jälkeenpainotuoreita materiaaleja voi noutaa kisatoimistolta, Urheilukeskuksesta.     

  UUDET WWW-SIVUT AVATAAN TÄLLÄ VIIKOLLA 

  Salpausselän Kisojen kotisivut ovat uudistuneet ja ne avataan yleisölle tämän viikon aikana osoitteissa http://www.lahtiskigames.com/ ja http://www.salpausselankisat.fi/