Kilpailuinfo

Mäkihypyn ja yhdistetyn Hopeasompa-kilpailut järjestetään Lahdessa Urheilukeskuksessa 8.-10. maaliskuuta. Järjestelyistä vastaa Lahden Hiihtoseura.

Hopeasompa-kilpailun lisäksi ko. kilpailut päättävät samalla Junioricupin mäkihypyssä ja yhdistetyssä. Lauantai-iltana hypätään myös parikilpailu, joka ei ole virallinen HS-kisa. Junioricupin pisteisiin lasketaan aina HS-kilpailut mukaan.
Mäkihypyn Junioricupin tilanne
Yhdistetyn Junioricupin tilanne

Kilpailutoimisto

Kilpailutoimisto sijaitsee Urheilukeskuksen pääkatsomorakennuksessa 3. krs. LHS:n neuvottelutilassa (Intiaanikukkula) ja on avoinna seuraavasti:
perjantaina 8.3. klo 16:30-20:00
lauantaina 9.3. klo 8-18:00
sunnuntaina 10.3. klo 8:00-16:30

Kilpailunumerot voi noutaa seuroittain kilpailutoimistosta perjantaina joukkueenjohtajien kokouksen jälkeen. Parijoukkuekilpailun numerot noudettavissa lauantain joukkueenjohtajien kokouksen jälkeen. Sunnuntain numerot voi noutaa kisatoimistosta sunnuntaiaamuna. 

VIESTINTÄ! Käytämme kisatiedotuksessa WhatsApp-kanavaa. Liity mäki-yh-kisat ryhmään linkin kautta https://chat.whatsapp.com/Em2KOQLrqelD1AgVTdElaW

Parijoukkuekilpailu (ei HS tai Junioricup)

Lauantaina 9.3. klo 16:30 alkaen hypätään parijoukkuekilpailu. Alla tarkentavaa tietoa kisasta:

  • Toinen parista hyppää K25 mäessä ja toinen K38 mäessä.
  • K25-mäen hyppääjä voi olla alle 12-vuotias tai nuorempi ja K38 hyppääjä 14-vuotias tai nuorempi.
  • Joukkueenjäsenten sukupuolella ei ole väliä.
  • Parijoukkueen voi rakentaa myös toisen seuran hyppääjän kanssa, mutta silloin hypätään ns. kisan ulkopuolella.
  • Molemmat parin urheilijat hyppäävät kaksi kierrosta.
  • Ilmoittatumisen yhteydessä voi seura ilmoittaa parien lukumäärän, nimet vahvistetaan joukkueenjohtajien kokouksessa perjantaina 8.3.2019.

Palkintojenjaot

Kilpailuissa palkitaan jokaisen sarjan viisi parasta urheilijaa. Kolme parasta saavat Hopeasompa-mitalit. T/P16-sarjoissa jaetaan myös nuorten SM-mitalit kolmelle parhalle.
Parijoukkuekilpailussa palkitaan kolme parasta joukkuetta.

Lauantain kilpailujen palkintojenjako pidetään LAHTI-HALLISSA kokoustilassa 3 (Salpausselänkatu 7) noin klo 18:30 alkaen. Lahti-halli sijaitsee Urheilukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Aikataulu ilmoitetaan perjantain joukkuejohtajakokouksessa. Tilaisuudessa jaetaan erikoismäen sekä parikilpailun palkinnot kuten myös mäen junioricupin palkinnot ja toivomme kaikkien osallistuvan tilaisuuteen.

Sunnuntain yhdistetyn kilpailun sekä junioricupin palkinnot jaetaan Stadionilla kaikkien hiihto-osuuksien jälkeen.

Katso tarkemmat lisätiedot kilpailukutsusta.