Lumilajeja opettajille

Lumilajien yhteiset opettajamateriaalit auttavat opettajia toteuttamaan liikuntatunteja uuden opetussuunnitelman mukaisesti sekä pohjautuen perusliikuntataitoihin. Lumilajeihin lajeina kuuluvat ampumahiihto, maastohiihto, mäkihyppy ja suksicross. Lumilajien tunteja opettajat voivat tulevaisuudessa pitää melkein missä vain ja kaikki tunnit ovat helppoja toteuttaa vaikka omaa taustaa lajeista ei olisikaan. Leikin ja pelien avulla lapset oppivat koulussa liikuntataitoja lumella ja oppivat nauttimaan lumiliikunnasta.

Lumilajitliikuttavat.fi -sivustolta löydät lumella tapahtuvat perusliikuntataidot; tasapaino-, liikkumis-, ja välineenkäsittelutaidot videoina. Lisäksi sivun tukimateriaaleista löytyy eri tasoisia tuntisuunnitelmia, joista voit valita luokallesi sopivan tai halutessasi muokata videoiden avulla oman tuntisuunnitelman. Tukimateriaaleista löytyy paljon muutakin tarpeellista materiaalia.

Lumilajien opettajakoulutus on uudistettu ja uusi koulutus tarjoaa helppoja ja käytännönläheisiä vinkkejä tuntien pitämiseen. 

Kaikki Lumilajeja opettajille -koulutukset näet koulutuskalenterista.