Ohjeet tulospalvelulle

Ranking-kilpailun tulospalvelun ohjeet


Ranking-kilpailun järjestämisessä huomioitavaa
Ilmoittautumisten kirjaus
Lisenssikanta
Tulosten välitystiedosto

Ilmoittautumisten kirjaamiseen tulee käyttää KILMOa tai liitosta saatavaa lisenssitiedostoa. Ne hiihtäjät, jotka eivät ole vielä maksaneet lisenssiä tälle kaudelle, on lisenssitiedostossa merkitty nimen edessä olevalla tähdellä. Uusin versio lisenssitiedostosta on saatavissa pyytämällä osoitteesta webmaster@hiihtoliitto.fi.

Tarkistuslista tärkeimmistä ranking-kisaan liittyvistä asioista:

1. Jos tulospalvelun vaihtuu, on muutoksesta viipymättä ilmoitettava liittoon.

2. Jos kilpailupäivä vaihtuu, on muutoksesta viipymättä ilmoitettava liittoon.

3. Sarjoissa, jotka ranking-pistelaskussa yhdistetään, on hiihdettävä sama matka. Yhdistettäviä sarjoja ovat 17/18, 22/YL, 35/40, M45/50, M55/M60, M65 ja vanhemmat sekä N45 ja vanhemmat. Siis esimerkiksi sarjoissa M45 ja M50 pitää kummassakin hiihtää sama matka.

4. Kotimaisilla kilpailijoilla on ehdottomasti oltava voimassa oleva lisenssi.

5. Virallinen tulosten välitystiedosto on toimitettava sähköpostitse osoitteeseen webmaster@hiihtoliitto.fi ensimmäisenä kilpailua seuraavana arkipäivänä klo 12 mennessä.

Välitystiedostosta on huomattava, että mukaan laitetaan kaikki kilpailussa hiihdetyt sarjat, myös rankingin ulkopuoliset. Tarkempi ohje välitystiedoston muodosta.

6. Koko kilpailun kaikkien sarjojen tulokset tavallisessa muodossa (siis EI välitystiedoston kopiota, vaan ihan tavalliset tulokset) on liitettävä samaan sähköpostiin. Tiedostomuotona ensisijaisesti tulospalveluohjelman tulostama txt- tai html-tiedosto. PDF-tiedostot eivät kelpaa.

7. Samalla aikataululla on koko kisan tulokset toimitettava myös seuran tai tulospalvelun omille nettisivuille. Tulosten on myös pysyttävä samassa webbiosoitteessa vähintään kilpailukauden loppuun. Nettituloksia tarvitaan sähköpostitse toimitettujen tietojen oikeellisuuden varmistamiseksi.

8. Ranking-pisteet lasketaan Hiihtoliiton toimesta. Ranking-järjestelmää Hiihtoliitossa hoitaa Oskari Westerholm, joka vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin.

Kilpailujen järjestäminen: Eeva Käyhkö, (08) 613 1110, eeva@maastohiihto.fi  
Pistelasku ja tulospalvelu: Oskari Westerholm, webmaster@hiihtoliitto.fi