Seuraneuvottelupäivät

Sääntömääräiset Hiihtoliiton jäsenseurojen neuvottelupäivät järjestetään keväisin eri teemoin eri puolella Suomea. Seuraavat seuraneuvottelupäivät järjestetään keväällä 2020.

Kevään 2019 seuraneuvottelupäivien teemoina olivat seurojen varainhankinta ja markkinointi sekä yhteistyökumppanuudet ja sopimusten solmiminen. Neuvottelupäivien esitykset löytyvät täältä.

 
Suomen Hiihtoliiton toimintasäännöt

27 §
Johtokunta kutsuu vuosittain kokoon seurojen neuvottelupäivät, tarvittaessa lajiryhmittäin, ja määrää sitä varten ajan ja paikan. Neuvottelupäivillä voidaan käsitellä liiton ja lajiryhmien strategiaa, lajiryhmien johtosääntöjä, taloudellista tilaa ja urheilullista menestystä mukaan lukien palkitseminen, liitossa toimitettavia vaaleja ja muita johtokunnan tai seurojen etukäteen esittämiä yhteisiä asioita.

Suomen Hiihtoliiton hallinto-ohje ja lajiryhmien johtoryhmien johtosääntö

2.1 Lajiryhmien johtoryhmät
Maastohiihdon sekä mäkihypyn ja yhdistetyn lajiryhmien johtoryhmät valitsee johtokunta seurojen neuvottelupäiviä kuultuaan. Johtokunta valitsee lajiryhmän johtoryhmän puheenjohtajan ja 4-6 jäsentä. Johtoryhmät valitsevat keskuudestaan varapuheenjohtajan. Johtoryhmän jäsenistä puolet on vuosittain erovuorossa.