Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee liikunta- ja urheiluseuroja koronapandemian haittojen lieventämiseksi

Korona-avustukset liikunta- ja urheiluseuroille

vustuksen tavoitteena on lievittää koronaviruspandemian seurauksena aiheutuneita taloudellisia menetyksiä ja turvata järjestöjen toimintakykyä poikkeustilanteessa.

Avustusta voidaan hakea liikunta- ja urheiluseurojen yleishyödyllisen toiminnan alijäämään, joka aiheutuu koronaviruksen vaikutuksista hakijan toimintaan 1.3−31.5.2020 välisenä aikana.

Avustukset on tarkoitettu oikeuskelpoisille rekisteröidyille yhdistyksille. Avustusta haetaan opetus- ja kulttuuriministeriöstä. 

Hakuaika päättyy 14.5.2020 klo 16.15.

Lue lisää tästä.

Korona-avustus paikallisten liikunta- ja urheiluseurojen vaihtoehtoisiin toimintatapoihin

Paikalliset liikunta- ja urheiluseurat ovat kehittäneet nopeasti korvaavia toimintamalleja, jotta seurojen palvelut ovat saatavilla myös koronarajoitusten aikana.

Erityisavustus on tarkoitettu liikunta- ja urheiluseuroille, jotta ne voivat järjestää toimintaansa ja palveluitaan tavallisesta poikkeavin tavoin. Toiminta voi olla esimerkiksi etä- tai digiohjausta tai etävalmennusta koronasta aiheutuneiden toimintarajoitusten aikana 1.3.−31.5.2020.

Avustusta voivat hakea paikalliset liikunta- ja urheiluseurat, jotka ovat rekisteröityjä yhdistyksiä. Avustusta haetaan aluehallintovirastojen kautta.

Hakuaika päättyy 14.5.2020 klo 16.15.

Lue lisää tästä.

***
Opetus- ja kulttuuriministeriö – Tukea liikunta- ja urheiluseuroille sekä liikunnan koulutuskeskuksille koronapandemian haittojen lieventämiseksi